Commentaren

Geen reacties
Wees de eerste om te reageren

MIDDENOOSTENREIZEN.COM
Een perfect geregelde rondreis op maat door Jordanië? Dan ben je bij touroperator MiddenOostenReizen.com aan het juiste adres. Alles is mogelijk, dus kom maar door met je wensenlijst.

Bel meteen op:

Nederland: (0800 6149) - België: (+31 73 610 12 90)

Nederland: Bel - België: Bel

VIP behandeling? Vermeld even "REiSREPORT" 😉

http://www.middenoostenreizen.com/

In hun eigen woorden:

U zoekt een reis specialist voor het Midden-Oosten? Stop met zoeken, hier zijn we! 20 jaar kennis en ervaring uit het Midden-Oosten en de reisbranche. Middenoostenreizen.com is dé reisspecialist op het gebied van reizen naar het Midden-Oosten.

Enkele reizen:


Rondreis Jordanie & Libanon | 17 dagen | incl. Auto

Reist u liever niet in een groep en bent u avontuurlijk ingesteld? Dan is dit de reis die u zoekt. Deze rondreis door Jordaniër Libanon neemt u mee langs alle hoogtepunten va...


Rondreis Jordanie & Israel | 14 dagen | Fly & Drive

U bent op zoek naar de perfecte combinatie van natuur & cultuur en u wilt tussendoor relaxen op het strand? Dan is dit de perfecte reis voor u. Deze rondreis door Israel en Jo...


Fly & drive Jordanie | 8 dagen

Wilt u een mooie rondreis maken door Jordanie? Dan is dit de perfecte trip voor u. Deze 8-daagse fly& drive neemt u mee langs alle hoogtepunten van Jordanie. Van Amman, richt...

Adres:

Lange Putstraat 6, 5211 KN 's-Hertogenbosch, Nederland


Ervaring van REiSREPORT

REiSREPORT reisde met MiddenOostenReizen.com een maand lang door Jordanië. De meest bijzondere en exclusieve deuren gingen voor ons open, allemaal dankzij hen. Het uitgebreide lokale netwerk en uitstekende en bovendien goed Engelssprekende partners waarmee ze lokaal samenwerken in Jordanië, gaven ons een uiterst onbezorgde reis.

Uiteraard staan alle reizen van MiddenOostenReizen.com in onze Reisvergelijker van Jordanië. Echter, als specialist blinkt MiddenOostenReizen.com vooral uit door individuele reizen op maat. Natuurlijk hebben ze voorbeeldreizen om je op weg te helpen, maar bespreken samen met jou je wensen en helpen je in je keuzes.

Vermeld als je belt REiSREPORT

Kortom, neem absoluut contact met ze op en laat even het woord REiSREPORT vallen. Dat vinden ze namelijk heel leuk om te horen als sponsor van onze Jordanië productie. Geen zorgen, wij krijgen er geen commissie voor. Sterker nog, je krijgt nog een klein cadeautje van ons!

Voor meer informatie over MiddenOostenReizen.com kijk je op hun eigen website of bekijk de Profielpagina in onze Reisvergelijker. Daar tref je bovendien ook andere reizen die ze aanbieden in het Midden-Oosten.