Commentaren

Geen reacties
Wees de eerste om te reageren

PENTAX K-1 & ACCESSOIRES


Nieuw op de markt is de lang gekoesterde full-frame camera van Pentax, de Pentax K-1. Sinds kort lopen wij er ook mee rond en dit is absoluut een camera als geen ander. Jij binnenkort ook één?

Onze tips tips:


Pentax K-1 DSLR Zwart + 28-105mm

Pentax K-1 DSLR Zwart + 28-105mm

De Pentax K-1 DSLR is de eerste fullframe van Pentax en daarmee meteen het vlaggenschip van de Pentax K-serie spiegelreflexcamera's. De camera is uitgerust met een zeer gevoelige 36.4 megapixel fullframe CMOS-sensor zonder anti-aliasing filter die in combinatie met de zeer snelle Prime IV beeldprocessor opnames met een zeer hoge resolutie levert en dat met een snelheid van 4.4 beelden per seconde. Naast de hoge resolutie beschikt de camera over een vijf-assige beeldstabilisatie, diffractie-correctie voor scherpe opnames tot in de kleinste details en het Pixel Shift resolutiesysteem voor opnames met een superhoge resolutie. De weerbestendige constructie, het zeer handige, kantelbare LCD display, full HD video-opname, wifi en GPS completeren de uitgebreide functionaliteit van deze professionele camera.


Pentax K-1 DSLR Body Zwart

Pentax K-1 DSLR Body Zwart

Voor als je alleen de body wenst en apart objectieven wil kiezen.


Pentax D-BG 6 voor K-1

Pentax D-BG 6 voor K-1

De D-BG6 Battery Grip is ontworpen voor gebruik met de Pentax K-1 fullframe camera. De grip biedt ruimte aan een D-LI90P accu, in combinatie met de accu in de camera verdubbel je hiermee de accuduur. Dit betekent dat je langer kan fotograferen zonder een accu te hoeven verwisselen.


Pentax K-1 Limited Silver Kit

Pentax K-1 Limited Silver Kit

De gelimiteerde Silver edities van de K1

Powered by PENTAX