REIS MEE ALS REiSREPORT TEAM LID.


Bekijk Jordanië op een bijzondere manier. Met een VR Bril op of zonder, kan je rondkijken alsof je er écht zelf bent. Namelijk, met onze 360 graden video's.Powered by RICOH Theta V


Rondkijken alsof je zelf ter plaatse bent.

Met een reguliere video camera maak je opnames om daarna te tonen op een twee dimensionaal beeld. Bijvoorbeeld op een televisie. De persoon die filmt bepaalt dan ook wat de kijker te zien krijgt.

Bij een 360 graden camera kan de kijker helemaal zelf bepalen waar hij naar kijkt. Deze camera neemt namelijk alles op! Voor, achter, links rechts, boven en onder.

Het allermooiste geniet je van dergelijke opnames met een VR bril op. Draai je hoofd naar boven, en je ziet wat daar te zien is. Draai met je hele lichaam een rondje, of hoe je maar wil bewegen... Je kijkt ter plekke alsof je er zelf bent.

Onze camera

De camera die wij hiervoor hebben gebruikt is de RICOH Theta V. Waar we in vorige bestemmingen nog een andere camera gebruikten, is deze camera op meerdere vlakken ideaal. Erg handzaam, zeer goed beeld (veel scherper dan onze vorige 360 graden camera) en filmt écht alles. Zelfs bij gebruik van een statief "corrigeert" de software van de camera het statief nagenoeg weg.

Altijd even terug

Bekijk onze 360 graden video's van Jordanië en je kan overal één minuutje rondkijken. Natuurlijk zie je tevens ergens in beeld het REiSREPORT Team aan het werk. En wil je zelf ook zo'n camera? Kijk dan even bij het speciale 360 graden camera onderdeel in Meenemen.