Commentaren

Geen reacties
Wees de eerste om te reageren

360 GRADEN CAMERA & ACCESSOIRES


Wellicht heb je al een aantal van onze 360 graden video’s gezien. Wil je ook dit soort foto’s en video’s kunnen maken? Dat kan want de camera’s zijn zeker ook voor consumenten betaalbaar. Bekijk deze producten.

Wat wij gebruiken & tips:


360 camera: Ricoh Theta V

360 camera: Ricoh Theta V

Maak eenvoudig vloeiende video's van jezelf en de wereld om je heen met de Ricoh Theta V 360 graden camera! De Ricoh Theta V maakt opnames in 4K UHD kwaliteit met maar liefst 30 frames per seconde. Dankzij technologieën uit de DSLR's van Ricoh is de beeldkwaliteit van de Theta V sterk verbeterd ten op zichte van eerdere 360 graden camera's. Met de Ricoh Theta V is het daarnaast mogelijk om 14 megapixel foto's te schieten.


Ricoh TW-1 Onderwater behuizing voor Theta V

Ricoh TW-1 Onderwater behuizing voor Theta V

De Ricoh TW-1 Onderwaterbehuizing is speciaal ontworpen voor de Ricoh Theta V 360 graden camera en maakt het mogelijk om tot maar liefst 30 meter onder water opnames te kunnen maken.


Ricoh TA-1 3D Microphone voor Theta V

Ricoh TA-1 3D Microphone voor Theta V

De Ricoh TA-1 3D Microfoon is speciaal gemaakt voor de Ricoh Theta V 360 graden camera en zorgt voor natuurlijke, gebalanceerde geluidsopnames bij uw video's.


Ricoh waterdicht beschermend hard case

Ricoh waterdicht beschermend hard case

Waterdichte beschermende hard case gemaakt van sterk, transparant, polycarbonaat materiaal. hard case met IPX7 waterdichte bescherming * de camera kan geen foto's nemen onder water, foto's kunnen enkel genomen worden met behulp van een smartphone uitgerust met een statiefschroef om te bevestigen op verschillende camera accessoires .


Xiaomi powerbank

Xiaomi powerbank

Een powerbank is onmisbaar tijdens je reis en zelfs bij een treinrit in Nederland hebben we ‘m vaak al nodig. In vrijwel iedere winkel vind je tegenwoordig een powerbank (denk aan de Action, HEMA, AliExpress, Primark..) maar welke powerbank is nu eigenlijk écht goed? Wij raden je sowieso aan om een powerbank aan te schaffen die meer dan 10.000 mAh waarde aan batterij heeft en van een goed merk. Onze persoonlijke favoriet is de Xiaomi powerbank 10.400 mAh.


Ricoh beschermend soft case voor Theta

Ricoh beschermend soft case voor Theta

Functionele opbergtas die de camera beschermt. Klein en licht ontwerp, net zoals je Ricoh Theta makkelijk mee te nemen gemaakt van zwart kunstleer. Ook de camera inclusief de optionele 'strap attachment' kan worden opgeborgen in dit hoesje


Ricoh bevestigingsmiddel voor Theta

Ricoh bevestigingsmiddel voor Theta

Bevestigingsmiddel voor Ricoh Theta. De camera kan je eigenlijk nergens aan vastzetten met bijvoorbeeld een touwtje. Deze strap helpt daarbij.

Powered by RICOH